forest-product

Клеєна зрощена панель 

Сосна, якість: А/В, В/С, С/С
Товщина: від 14 до 40 мм
Розмір: від 300 до 1250х2500 мм

Клеєні панелі

Клеєні панелі – це різновид масивної дерев’яної панелі, склеєної з невеликих дощок. Будучи природно екологічним, м’яким і легким в обробці матеріалом, деревина завжди мала першочергову перевагу використання. Ширина понад 1 м, довжина понад 2 м і товщина від 14-40 мм дозволяють використовувати такі панелі в багатьох галузях. Найчастіше клеєні панелі можна знайти в преміальних секторах меблів, дверей, віконних рам, декору тощо.

Клеєні плити тонші і ширші за інші вироби і виготовляються з неконструкційної деревини. Ці дошки використовуються у виробництві різних інших виробів, включаючи обробні дошки та меблі.

Ці склеєні дерев’яні панелі виготовляються за допомогою вузьких шматочків дерева, які склеюються разом з кромками для створення різних виробів значно більшої ширини. Ці дошки досить універсальні і можуть використовуватися для різних цілей.

Який процес виробництва клеєної дошки?

Шлях сировини для виготовлення клеєної дошки починається зі стовбурів сосни. Ця деревина йде на пилораму і розпилюється на товсті дошки. Після цього дошку очищають від кори і розпилюють на максимально допустиму кількість фрагментів. У цей момент починається процес оптимізації цих матеріалів. Після цього плита, що виходить із обробки, сушиться, зменшуючи вологість до 12 відсотків. Після сушіння дошки сортують за сортністю і довжиною.

Далі ми оптимізуємо дошки (робимо їх потрібної довжини), при цьому усуваємо дефекти відповідно до вимог замовника. Після цього їх калібрують. Потім однакові дошки укладаються одна на одну і склеюються. Цю панель шліфують і нарізають до необхідного розміру.

Де використовується клеєна дошка?

Ці клеєні дерев’яні плити чудово підходять для використання всередині приміщень для виготовлення різноманітних меблів та подібних інших проектів деревообробки. Використовуються для будівництва сходів, стін, ліжок, стельових панелей та ін. Ці панелі підходять для будь-яких типів легких інтер’єрів.

Характеристики клеєної дошки

Клеєна плита – це екологічно чистий продукт, який забезпечує стабільну роботу протягом багатьох років.

Тип дерева = масив сосни
Товщина = 14 мм – 40 мм
Розмір і розміри = До 1250 х 2500 мм

Переваги клеєної дошки

Клейова плита зберігає свій вигляд і функціональність протягом багатьох років.
Незважаючи на легкість і тонкість, ці панелі менш схильні до деформації.
Вони відрізняються високою міцністю, тому їх широко використовують при виготовленні сходів.
Вони доступні з різними декоративними ефектами для використання в інтер’єрі.

Як замовити?

Ви можете заповнити форму зворотного зв’язку на сайті Rezult для оформлення замовлення. З цією ж метою ви можете зв’язатися з нашим відділом продажів за контактними номерами на сторінці контактів.

Меню