forest-product

Щит для опалубки

Розмір: 21х500х2000/2500 мм
Норма завантаження: 1900-1875 м2 в одну машину
Розмір: 27х500х2000/2500 мм
Норма завантаження: 1480-1450 м2 в одну машину

Опалубні дошки

Опалубка – це процес будівництва, який полягає в заливці бетону в якусь тимчасову форму для отримання необхідної форми конструкції.

Щоб зберегти міцність і довговічність опалубних плит, їх необхідно точно спроектувати. Опалубні плити Rezult виготовляються за допомогою преса високого тиску та фенолоформальдегідної смоли класу BWP для довговічності та міцності.

Процес виробництва опалубних плит

Першим кроком є ​​вибір сировини для виготовлення опалубних панелей для процесу формування. Це може бути дерево, сталь, пластик або інші матеріали. Ці матеріали розрізають на шари, щоб забезпечити належне з’єднання на наступних етапах.

Сушка
Наступним кроком є ​​висушування деревини, щоб зменшити вміст вологи та зробити її більш міцною та легкою. Rezult використовує деревину сосни для виготовлення опалубних панелей, тому процес сушіння стає важливим.

Склеювання
Процес опалубки не обходиться без склеювання, оскільки для міцності та довговічності всі шари повинні поєднуватися за допомогою клею. Rezult може надати індивідуальні опалубні плити з шарами від 3 до 9, залежно від вимог постачальника.

Формування
Rezult використовує сучасну технологію гарячого пресування для вирівнювання дощок, щоб забезпечити максимальну міцність і довговічність цих дощок для різноманітного використання.

Де застосовуються дошки опалубки

Опалубні дошки найкраще підходять для різноманітних бетонних будівель високого класу (естакади, дамби, тунелі, мости, покрівлі та балки, тощо)

Характеристика дошок опалубки

Rezult виробляє високоякісні опалубні плити товщиною 21 мм та 27 мм. Ці опалубні дошки легкі, стійкі та мають достатню міцність.

Тип дерева = Сосна
Товщина = 21 мм і 27 мм
Розмір і розмір = 500×2000/2500 мм

Плюси опалубних плит

Дошки опалубки мають підвищену стійкість до стирання.
Стійкі до усадки, розбухання, цвілі та грибків, а також можуть протистояти комахам і хімічному впливу. Є екологічно чистими.

Як замовити?

Для оформлення замовлення вам необхідно заповнити форму зворотнього зв’язку на сайті Rezult. Ви можете зв’язатися з нашим відділом продажів за телефоном, вказаним на сторінці контактів.

Отже, зв’яжіться з нами сьогодні, щоб отримати всю необхідну інформацію!

Меню