forest-product

Балка для опалубки Н20

Довжина: від 1,8 до 2,9 м
Норма завантаження: 4240 мін. в одну вантажівку при довжині 2,65 м

Опалубні балки

Опалубні балки зазвичай використовують металеві панелі або дерев’яні панелі. Це тристороння коробка, що підтримується відповідно до бажаного рівня.

Весь процес полягає в тому, щоб побудувати коробку, оточену рамами різного розміру за розміром балки, щоб міцно закріпити її. Процес кріплення виконується на останньому етапі бетонування балки, а готовий виріб доставляється на будівельний майданчик.

Ці балки дерев’яної опалубки кріпляться правильно і на належному рівні. А час зняття опалубки буде залежати від швидкості затвердіння, вологості і температури повітря.

Ці балки призначені для будівництва колон бетонної опалубки, фундаментів, стін, плит тощо. Вони мають різні назви для цих каркасів, наприклад, опорні форми – це опалубка для фундаменту, колонні форми – це опалубка для колонної конструкції тощо.

Процес виготовлення балок опалубки

Існують різні типи опалубки, і вони залежать від матеріалів, а також від типу елемента конструкції. Ці опалубки класифікуються з точки зору конструкції елементів конструкції.

Наприклад, будівельні плити, опалубка для колон, опалубка для балок чудово підходять для зведення колон і балок тощо.

Опалубка призначена для виготовлення тимчасової форми, в яку заливається бетон і формуються конструкції. Звичайна опалубка створюється з деревини, а скловолокно, сталь і армований пластик з іншими матеріалами. Опалубні балки використовуються як форми, в які заливається свіжий бетон, який потім залишається від застигання. Потім ці балки видаляють і формують конструкцію.

Матеріали
Для опалубки вибирають сировину, будь то сталь, пластик або дерево. Rezult займається дерев’яною опалубкою. Цю сировину нарізають необхідного розміру і товщини.

Сушіння
Наступним кроком є ​​обробка сушіння, особливо для деревини, яка використовується для позбавлення від надлишкової вологи в сушильних камерах. Деревний матеріал стає більш жорстким і стійким.

Склеювання
Опалубка має кілька шарів, які склеюються між собою. Rezult використовує 3 шари деревини для опалубки та склеює їх разом відповідно до конкретних вимог замовника, і все залежить від того, для чого ви будете використовувати ці балки.

Формування
Далі відбувається обробка формовкою за технологією пресування, яка гарантує, що опалубні вироби мають чудову в’язкість і міцність зв’язування та є відносно плоскими.

Обрізка та видалення забруднень
На останньому етапі будь-які зайві пластини зрізаються антикорозійною фарбою, щоб гарантувати тривалий термін служби.

Технічні характеристики балок опалубки

Rezult виготовляє опалубні балки з фланцями та з’єднувальними стрижнями з твердої деревини ялиці або сосни. Теоретично з’єднання пальцями по довжині та ширині кільця відповідають стандарту DIN 68140-1.

Склеювання верхнього фланця відбувається з двома з’єднувальними поверхнями стрижня, тоді як нижній фланець паралельний стиковому з’єднанню та зерну з використанням офіційних потреб і вимог до склеювання або адгезії. При цьому для забезпечення фіксації використовуйте алюмінієві цвяхи.

Тип дерева = Сосна
Довжина = від 1,8 до 2,65 м
Товщина = 200 мм

Застосування для опалубних балок

Опалубні балки дуже універсальні для різноманітних цілей. Ці балки призначені для міцних конструкцій, таких як колони та фундаменти.

Доступні розміри опалубних балок

Rezult пропонує широкий вибір розмірів опалубних балок. Довжина балки опалубки варіюється від 1,8 до 2,65 в залежності від вимог виробника. А його товщина становить 200 мм.

Як замовити?

Просто заповніть форму зворотнього зв’язку на веб-сайті Rezult, щоб розмістити замовлення. Ви можете зв’язатися з нашим відділом продажів за номерами телефонів, вказаними на сторінці контактів.

Меню